sestdiena, 2014. gada 27. decembris

Ziemassvētki

"Eglītes rotāšana, Piparkūku smarža, Pīrādziņu cepšana, Dāvanas, Daudz prieka, Kopā būšana - tā ir Ziemassvētku burvība"

Ziemassvētki bērnudārzos

Bērnu ziemassvētku eglītes, korporatīvie pasākumi uzņēmumos, ballītes - jaukākie mirkļi, kurus skaisti var iemūžināt,skaistās fotogrāfijās.

Tava labākā FOTOGRĀFE - ES, Your best photographer - It is ME.

Sveiki, mans vārds ir Liene, par fotogrāfu kļuvu, jo vēlos lai ikviens ieraugot savas bildes pēc manām fotosesijām sajustos skaists, pievilcīgs un celtu savu pašapziņu. Manuprāt, lai cilvēks būtu laimīgs, tas ir viens no priekšnosacījumiem būt apmierinātam pašam ar SEVI.

* * *
Kāpēc izvēlēties mani par savu FOTOGRĀFU? JO esmu kreatīva, jautra, komunikabla un fotosesijas laikā sniegšu padomus un ieteikšu labākās foto-pozas skaistāku un labāku bilžu uzņemšanai. Pirms sesijām sniedzu stila padomus, veicu make-up, pēc pieprasījuma, un pluss zinu skaistas vietiņas ideālu bilžu uzņemšanai.
* * *
Es noteikti palīdzēšu iemūžināt skaistākos, jautrākos, mīļākos, neaizmirstamākos fotomirkļus no dažādiem Taviem dzīves notikumiem un būšu Tava labākā FOTOGRĀFE. Raksti man uz e-pastu photobyliene@gmail.com vai zvani man (+371) 26470189.

Hello, my name is Liene, I became a photographer because I want to everyone seeing pictures after  my photo sessions feel them-self beautiful, attractive and increase their self-esteem. In my opinion for everyone to be feel happy it is to be satisfied with them-self.

Why should you choose me for your PHOTOGRAPHER? Because I am a creative and fun and during the all photo session I will give you advice and recommend the best photo-poses for more beautiful and better pictures shooting. Before the photo sessions I can gave you a style tips and make a make-up, on request, and I know a beautiful little place where can we take a ideal picture shooting.

I definitely will help to perpetuate the most beautiful, funniest, favorite, memorable photo shots were from a variety of thy life events and I will be your best photographer. Articles me by e-mail: photobyliene@gmail.com or call me (+371) 26470189.

piektdiena, 2014. gada 26. decembris

Baltijas jūras līcis ziemā - skaisti

Baltijas jūra ir aptuveni 420 tūkstošus kvadrātkilometru liela, ziemā to parasti pārklāj ledus 310 tūkstošus kvadrātkilometru platībā tie ir aptuveni 74% no visas kopējās Baltijas jūras platības.

trešdiena, 2014. gada 17. decembris

Kanisterapijas suņi

Kanisterapija nozīmē dziedināšanu saskarsmē ar speciāli piemeklētiem un apmācītiem suņiem - viņiem ir jābūt mierīgiem, līdzsvarotiem, ar labu raksturu un augstu intelektu, paklausīgiem. Kanisterapija var palīdzēt bērniem - atgūt uzticēšanās sajūtu, attīstīt neatkarību, iecietību un paškontroli, paaugstināt pašapziņu un iniciatīvu, attīstīt empātiju.

sestdiena, 2014. gada 6. decembris

Ziemassvētkus gaidot

"Lai ziemassvētkos prieki ceļas - un kā lielas sniega pikas veļas,
Lai laime visur valda, kā piparkūka salda."